Tom de Jong

Tom zingt liedjes

“DICHTBIJ” ©2023
Een eigenzinnig en persoonlijk Nederlandstalig liedjes programma met:
Tom de Jong (zang, tekst, muziek) en Willem Pleiter (piano, muziek)

Ramses Shaffy Huis, Piet Heinkade 231 Amsterdam - 17 september 2023 15.00u
Betty Asfalt Complex Amsterdam, Nwe Zijds Voorburgwal - 14 oktober 2023 20.30u & 15 oktober 15.00u.

Tom en Willem hebben elkaar in het najaar van 2022 ontmoet en de interesse om samen te gaan werken was vrij snel gewekt.
Waren het in eerste instantie covers van Ramses Shaffy, Robert Long en Frank Boeijen die werden gerepeteerd, al vrij snel nam Tom zijn arsenaal aan eigen teksten ter hand en werd hierop in absoluut geweldige harmonie samen gecomponeerd.
Dit heeft het afgelopen jaar geresulteerd in een flink aantal eigen nummers die, tesamen met eigen bewerkte nummers van bovengenoemden, het programma “Dichtbij” vormen.

Twee in het oog springende titels:
"Lied Van De Ouder Wordende Man” en “Ik Zou Wel In een Lied Willen Wonen”

Stacks Image 43

KAARTEN RESERVEREN VIA BETTY ASFALT COMPLEX: 020-6204748


Van kort optreden tot avondvullende show, Tom geeft muzikale optredens op maat met (eigentijds bewerkt) repertoire van o.a. Ramses Shaffy, Robert Long, Herman van Veen, Peter Gabriel, Charles Aznavour en Frank Boeijen. Tevens brengt hij eigen nummers.
Indien gewenst zingt Tom ook beroemde Engelstalige songs als 'New York, New York', 'Angel Eyes' en 'The Sun Ain't Gonna Shine Anymore'. Hij is zelfs te verleiden tot het brengen van smartlappen, die vanzelfsprekend uit volle borst kunnen worden meegezongen.

Graag tot ziens!

Boekingen: telefonisch en/of via GIGstarter.

Of kijk op "tomzingt".


Stacks Image 37
Stacks Image 39